zadelverwarming

 

Zadelverewarming

Deze verwarmingsset is geschikt voor motoren, scooters, scootmobielen, brommobielen, land en tuinbouwvoertuigen.

Werking


De carbomesh Bike is een verwarmingsmat met een speciale regeling voor extreem weer. Bij zeer hoge temperaturen wordt de opgenomen stroom tot ca. 12 watt (1 ampère) verlaagd en het temperatuurniveau vastgehouden. Carbomesh Bike verwarmingsmatten kunnen met willekeurige aan-/uit schakelaars worden gecombineerd. U dient echter erop te letten, alleen voor motorrijwielen geschikte schakelaars te gebruiken die voor een stroomopname van tot en met 3,5 ampere bij 12 volt DC zijn geconstrueerd.


Vochtwerend

Door een speciale coating zijn onze carbomesh Bike carbon-verwarmingsmatten tegen vochtigheid en weersinvloeden beschermd.


Onderhoudsvrij

Carbon-verwarmingsmatten van sitzheizung.de zijn veilig en betrouwbaar zonder dat speciaal onderhoud nodig is. In het onwaarschijnlijke geval van een beschadiging of storing moet de verwarmingsmat direct worden uitgeschakeld.

Montage

De verwarmingsmat wordt onder het bekledingsmateriaal van de zitting gemonteerd.


Garantie

Vanaf fabriek 24 maanden garantiePrijs


prijs per zadel/stoel, inclusief montage: 175,- (incl. BTW)

Wanneer u zelf de aansluiting van electronica wenst te verzorgen brengen wij 40,- euro in korting op bovengenoemd bedrag.

Let op!! Bij inbouw van deze set word de bestaande bekleding hergebruikt!! Deze prijs is dus exclusief nieuwe bekleding op uw zadel.